Hyresgäster i samverkan

”Hyresgäster i samverkan” är ett nätverk som består av hyresgäster som vill göra saker tillsammans inom olika intresseområden.

Det kan till exempel gälla att gå på en viss kurs, att se konstutställning tillsammans, att gå på stadspromenader eller göra cafébesök, med mera.

Initiativ tas av en eller flera hyresgäster och stiftelsen stödjer dessa, bland annat genom att hjälpa till med att sprida information om aktiviteterna.

Hyresgäster i samverkan bidrar till att öka gemenskapen och trivseln bland många av våra hyresgäster. Även om man för tillfället inte deltar kan det kännas tryggt att veta att möjligheten finns.

Se nedan vilka aktiviteter som är på gång just nu!
OBS. De flesta grupper tar paus under sommaren och startar igen under augusti och september, se anslagstavlorna i trapphusen!

Stiftelsen anordnar också aktiviteter. Se Programverksamheten.

AKTIVITETER

Boule
Boulen är igång , varmt välkomna!
Kungsholmen måndagar och onsdagar klockan 14.30. Klot finns att låna. Se anslagstavlorna för kontaktuppgifter.
Vasastan måndagar klockan 13.00. Vi spelar omväxlande på Antikrundan, i Vasaparken och på Väringetäppan.
Se anslagstavlorna för kontaktuppgifter.

Bridge
Vasastan onsdagar kl 13 i Salongen Vikingagatan 30. Nya bridgespelare är varmt välkomna!

Middagsgrupp – gemenskap vid middagsbordet
Vasastan: Tisdagar klockan 17,  i Salongen på Vikingagatan 30, ta med dig det du vill äta så äter vi tillsammans

Öppet hus
Vasastan jämna fredagar kl 14.00 vi träffas, pratar o dricker kaffe. Ta med dig det du vill äta, kaffe brygger vi tillsammans. Se anslag i trapphusen!

Spel och pussel-grupp
Vasastan ojämna fredagar kl 14.00 i salongen på Vikingagatan 30. Vi träffas o spelar spel o lägger pussel. Se anslag i trapphusen!

Lättgympa
Vasastan: måndagar och onsdagar klockan 10.00. Vi träffas ute på övre gården vid dammen så länge vädret tillåter, annars ses vi i salongen på Vikingagatan 30.

VARMT VÄLKOMMEN!